Profil

ÅRETS TAGDÆKKER OG ÅRETS ARBEJDSMILJØ IGEN I 2018!!

"MC Tag er en virksomhed, der er rigtig svær at komme udenom. Med de mange flotte anmeldelser er de helt sikkert i toppen altid med en markant høj score. Det er en stor virksomhed, som har holdt en høj kundetilfredshed på trods af de varierende arbejdsopgaver. Stort tillykke - vi er nået til årets tagdækker 2018: MC Tag!!"

Sådan lød det i Cirkusbygningen i april 2016 og 2018, hvor vi oven i købet også vandt prisen for Årets arbejdsmiljø! Vi er super stolte, men er også klar over, at det forpligter. Ingen tvivl om kundernes forventninger er store til vores indsats, og dem har vi tænkt os at kæmpe for at indfri. Derfor har vi også fastlagt procedure for målrettet at arbejde med højest mulige kundetilfredshed og arbejdsmiljø.

20 års erfaring
Når du henvender dig til MC TAG får du mange års erfaring uden merpris. MC TAG har siden 1998 haft fokus alene på tagløsninger. Montage af tag på nyt byggeri, udskiftning af tage og reparationer på gamle tage. Med gode faglærte tagfolk indenfor murer, tømrer og blikkenslager faget og mange gode samarbejdspartnere kan kunden altid være sikker på en god oplevelse.

Få beregnet et gennemtænkt tilbud
Vi giver dig gratis konsulent besøg med gennemgang af de muligheder der findes på markedet. Vi beregner den rette pris for den aftalte kvalitet.

Du får et skriftlig tilbud fremsendt hvor du punkt for punkt kan overskue den aftalte opgaves opfang.

Tal med os allerede nu om, hvilke muligheder der er,
- måske er der flere end du tror.