Få 30 års garanti på dit nye BMI tag

Som nogle af de første i Østjylland kan vi hos MC TAG nu tilbyde vores kunder 30 års garanti på deres nye tag gennem BMI RoofPro.

Vi ved, at det kan være en stor beslutning at skifte tag, og at kvalitet og holdbarhed er afgørende forhold. Vi tilbyder som de eneste i Østjylland BMI RoofPro, der er den stærkeste garanti overhovet på tag. Med denne garanti kan vores kunder føle sig trygge lige fra start i processen og mange år frem.

Vi er stolte af at være særligt udvalgte til at kunne tilbyde vores kunder helt op til 30 års garanti, når vi lægger BMI tag på deres hus. Som totalentreprenører har vi alsidige kompetencer og leverer håndværk af høj kvalitet, hvilket har givet os muligheden for at tilbyde total garanti med en stærk virksomhed som BMI i ryggen.

Dine fordele:

  • 30 års produktgaranti
  • 20 års garanti på udførelsen og følgeskader
  • Sikkerhed for kvalitetsprodukter og kvalitetshåndværk
  • Ultimativ tryghed med tagbranchens stærkeste garanti

Hvad indebærer garantien?

BMI RoofPro giver ikke kun sikkerhed for kvalitetsprodukter og kvalitetshåndværk, men også ultimativ tryghed i form af den medfølgende BMI RoofPro Garanti.

Garantien giver 30 års produktgaranti, hvor de første 20 år indbefatter totalgaranti og derfor dækker både materialer og arbejdskraft mm. Skulle der opstå følgeskader på grund af fejl og mangler på produktet eller håndværket, så dækker garantien. Eventuelle følgeskader på løsøre er også dækket. Med i garantien indgår derudover en årlig kontrol af taget, som mindst hvert femte år skal udføres af en professionel. Dette sikrer fuld tryghed og et rettidigt fund af eventuelle fejl og mangler.

MC TAG som BMI RoofPro certificerede

At være BMI RoofPro certificerede vil sige, at medlemmer er trænet i brugen af BMI Danmarks produkter og specifikationer. Derudover er man underlagt et krav om billedokumentation for korrekt udført arbejde og stikprøvekontrol foretaget af uafhængige tagspecialister. Kun de dygtigste tagfirmaer bliver udvalgt til at være certificerede inden for BMI RoofPro.

Vi er kåret som Årets Håndværker flere år i træk, og den titel har vi tænkt os at blive ved med at leve op til. Med mere end 20 års erfaring og kompetencer inden for alle tagfagets facetter, står vores specialister altid klar med kvalitetsorienterede løsninger til alle tagprojekter. 

I MC TAG tror vi på, at godt fællesskab avler god kvalitet. Derfor er det meget vigtigt for os, at vores medarbejdere trives og er en del af vores fællesskab. Vi ønsker at fastholde de stolte danske håndværkstraditioner uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed, samtidig med at det gode samarbejde til både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere er i højsædet.

Vores mål er tilfredse kunder, der føler sig godt behandlet og får det resultat de drømmer om.