Decra tag

Det elegante og robuste DECRA TAG i en smuk forening

DECRA CLASSIC:


- Indbegrebet af traditionel dansk byggetradition. Decra Classic er det oprindelige produkt i Decra serien og er indbegrebet af traditionel dansk byggetradition. Det første tag blev lagt i 1978. Siden er flere tusinde danske bygninger blevet prydet med netop dette tag.

Hvilket udtryk ønsker du
Classic er, præcis som de andre Decra produkter, bygget op omkring en kerne af stål. Udvendigt har Classic en stenbeklædning på overfladen, som giver produktet det rustikke og klassiske look.

Decra Classic i mange smukke farver:
Kulsort, Grøn, Antik, Palærød, Rødbrun og Rød. Og det er vel at mærke farver, der holder. Den udvendige stenbeklædning sørger for farveægthed. Sol og vind bider ikke på farven, og den holder sig i mange år.

DECRA ELEGANCE:


Med sit elegante og stilrene udseende er Decra Elegance et godt produkt til dig, der ønsker et nyt og mere moderne udtryk. Yderst er Decra Elegance belagt med en kraftig og slagfast lakering, som sikrer, at taget beholder sin oprindelige overflade og smukke farve i mange år – uafhængigt af vejr og vind.

Lyddæmpning
På mange tagtyper kan et haglvejr lyde som en trommesolo – dog ikke med et Decra tag. Ved Decra Classic og Decra Stratos holder stenbelægningen på overfladen lyden ude. Decra Elegance har derimod en indbygget, patenteret, lyddæmpningseffekt, som sikrer, at dit nye, flotte tag også kan nydes indefra.

Farver på Decra TagDECRA ELEGANCE:


Du kan vælge Decra Elegance i mange spændende farver: Vinrød, Skovgrøn, Grafit, Kastanie, Terra Cotta, Sort Blank og Sort Silkemat. Du har rig mulighed for at vælge den helt rigtige farve, som passer perfekt til netop dit hus.