Algebehandling

Forlæng dit tags levetid med en effektiv algebehandling:

Specialpris ved online bestilling KUN 1.499,-

Ved bestilling pr. telefon er prisen 1.600,-
Tilbuddet gælder for tagflader intil 300 m2 med maksimalt 4 meter til tagrenden
(dækker de fleste normale boliger).

Bemærk:
Da det danske vejr bestemmer, hvornår det er muligt at algebehandle, afgør dette tidspunktet.
Vi lægger efterfølgende en besked i din postkasse og sender faktura på mail. Du behøver ikke at være hjemme, når vi kommer.

Tagrensning
Algebehandling af tag:

Særligt kønt er det ikke, når taget er begroet med mos og alger.

Mos og alger er noget skidt for taget, da de lader deres rødder gro ned i tagbelægningen, beskadiger denne og gør taget utæt. Taget bliver porøst og opsuger syreholdigt regnvand, som resulterer i frostsprængninger om vinteren, og at taget langsomt men sikkert nedbrydes. Kommer det så vidt er det nødvendigt med en kostbar udskiftning af hele taget. Heldigvis kan nedbrydningen af taget stoppes med en professionel algebekæmpelse.

Man bør ofte og gerne hvert år lade taget behandle som forlænger tagets levetid. Og det uanset om taget er nyt eller gammelt, da behandlingen også er forebyggende på sugende materialer.

MC TAG tilbyder algebekæmpelse med effektiv algemiddel.

Algebekæmpelse udføres med specielt og moderne bekæmpelsesudstyr af rutineret mandskab. Algebehandlingen er skånsom for tagets tæthed, da der ikke er tale om en tagvask med højtryksspuling direkte på taget og dets samlinger. Algebekæmpelse er ikke klargøring for tagmaling. Algemidlet som vi bruger skal virke ca. 3 -9 måneder før man har det endelige resultat af behandlingen.

Bekæmpelsesperioden er primært fra marts til december, hvor vejrforholdene er mest gunstige.