Tagpap

Tagpap - det stærke og fleksible tag

Den mest benyttede tagsten på danske tage

I dag ses moderne tagpaptage på flere og flere byggerier – nye såvel som gamle. Det skyldes for det første, at fagfolk er overbeviste om tagets store styrke og lange holdbarhed. For det andet betyder tagpappets smidighed, at der er uendeligt mange arkitektoniske muligheder, hvilket passer perfekt til den moderne byggestil, hvor traditionelle former og hældninger udfordres. Kort sagt er mulighederne mange. Hvad enten der er tale om tag til private parcelhuse eller til større og mere krævende industrielle byggerier, så har Icopal produkterne.

Listetækning med tagpap

Vi tilbyder desuden tagpap i mange farver og med forskellige markeringer til dem, der ønsker en særligt tagprofil. Markeringer kan laves både vandret og lodret – med henholdsvis planke- eller listedækning. Tagpap anses for en moderne og slidstærk tagtype med gode arkitektoniske muligheder. Blandt fagfolk er tagpappet populært på grund af dets store holdbarhed og smidighed og tækningsvarianterne, som gør det velegnet til mange bygningstyper.

MC Tag tilbyder såvel traditionelle tagpapløsninger som listetækning og planketækning, som er tilpasset specifikt til husets og tagets udformning.

tagpap_nyt-tag-tilbud-tagtilbud-tagfirma

LINKS: ◉ Icopal.dk