Nyt tag med tegltagsten

Noget af det flotteste nye tag er det traditionelle tegltag, som findes i mange forskellige farver og udtryk, og som ser fantastisk ud på enhver bolig. Kan også fås med indbyggede solceller.

dantegl-nyt-tag-tegl-aarhus-silkeborg-galten-midtjylland-oestjylland

Dantegl
Den klassiske danske vingetagsten. Formen og den smukke røde farve er et billede på Danmark. Dantegl er et helt igennem dansk naturprodukt, der bygger på stolte håndværksmæssige traditioner, der går mere end 1.000 år tilbage i tiden. Den perfekte tagløsning til såvel nybyggeri som renovering i traditionel stil. Fås i flere farver.

nortegl-glaseret-nyt-tag-tegl-aarhus-skanderborg-viborg-midtjylland-oestjylland

Nortegl
En falstagsten, der er kendetegnet ved den dybe nordiske profil. Nem at lægge, sikker og økonomisk. Nortegl er lidt større end almindelige tagsten, hvilket gør den velegnet til anvendelse på store tagflader. Kan lægges på taghældninger helt ned til 15°. Der kan benyttes samme lægteafstand som ved de fleste betontagsten. Fås i flere farver.

hoejslev-vingetegl-nyt-tag-tilbud-aarhus

Højslev Vingetegl
Højslev Vingetegl er skabt til dansk byggetradition – og brændt ved højere temperatur end andre tegltagsten, for at holde i det hårde klima i generationer.

linea-skifer-nyt-tag-tegl-aarhus-randers-horsens-midtjylland-oestjylland

Linea Skifertegl
Det elegante Skiftertegl. Arkitektteglen til moderne arkitektur – let, ren og stilfuld. Kan leveres med integrerede solfangere – æstetisk meget smukt.

Koncept Roof
Taget der giver dig en masse fordele og er væsentlig billigere end traditionel monteret skifer, grundet patenteret montage system.

Foto kommer

Gigant
Økonomisk fordelagtig tegltagsten. Valget af Gigant falstagstenen understreger husets elegante og eksklusive karakter.