Tagrens og tagmaling

Rens & maling af tag
- tagrenovering kan svare sig

Det gamle tag friskes op, får nyt liv og bliver klar til en lang årrække igen!

Betontage er utroligt holdbare, men både naturen og årene vil have indvirkning og sætte sine spor på dit tag – særligt hvis der ikke algebehandles løbende. Misvedligeholdelsen vil resultere i, at alger og mos vil sætte sig og nedbryder overfladen på taget.

Dette kan du undgå ved at vedligeholde og tage hånd om dit tag. For at det forbliver stærkt og sundt, kræver det, at forarbejdet er godt og sikkert. I MC Tag sørger vi for, at dit tag får længere tid at leve i med professionel hjælp til både tagrensning, algebehandling samt tagmaling.

 

Ved at give dit tag en tagmaling giver du dit gamle tag nyt liv og gør det mere modstandsdygtigt, du slipper af med mos, alger og besværlig vedligeholdelse. Dit tag bliver frisket op og du undgår et dyrt tagskift samtidig med at din husværdi vil stige, da dit tag fremstår som nyt og flot.

Kontakt os, og hør om dine muligheder for en rensning og maling af tag. Hos MC Tag tilbyder vi flere forskellige farver og glans efter dit valg. Vi arbejder derudover kun med miljøgodkendt udstyr.

LINKS: ◉ Sadolinfarveland.dk