Tagrens og tagmaling

Rens & maling af tag
- tagrenovering kan svare sig

Levetiden på dit gamle eternit eller betontag kan forlænges med op til 15 år ved en tagrenovering!

Eternittage fra før 1985 med asbest er utroligt holdbare, men både naturen og årene vil have indvirkning og sætte sine spor på dine tag – særligt hvis der ikke tages hånd om dit tag. Misvedligeholdelsen vil resultere i, at alger og mos vil sætte sig og begynde at nedbryde dit tag.

Dette kan du undgå ved at vedligeholde og tage hånd om dit tag. For at det forbliver stærkt og sundt, kræver det, at forarbejdet er godt og sikkert. Med MC Tag sørger vi for, at dit tag får længere tid at leve i med professionel hjælp til både tagrensning, algebehandling samt tagmaling.

 

Ved at give dit tag en tagmaling giver du dit gamle tag nyt liv og gør det mere modstandsdygtigt, da du slipper af med mos, alger og besværlig vedligeholdelse, da de skadelige asbestfibre lukkes inde. Dit tag vil få en længere levetid på op til 15 år, og du undgår derfor et dyrt tagskift samtidig med at din husværdi vil stige, da dit tag fremstår som nyt og flot.

Kontakt os, og hør om dine muligheder for en rensning og maling af tag. Hos MC Tag tilbyder vi flere forskellige farver og glans efter dit valg. Vi arbejder derudover kun med miljøgodkendt udstyr.

LINKS: ◉ Sadolinfarveland.dk